Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
1974andrea uvařila 2. 2. 2015 12:29 Krůtí medailonky na víně se sušenou šunkou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 2. 2015 12:29 Krůtí medailonky na víně se sušenou šunkou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad