Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:56 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:56 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:54 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:53 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat