Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:56 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:56 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:54 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:53 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
Kočičí štajryš aneb Plzeňská variace na kočičí svatbu: Brambory s kroupami a zelím chutnají božsky a nestojí moc