Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:56 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:56 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:54 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 7. 2010 18:53 Krůtí nudličky s pršutem a kyselou okurkou ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Chlebíček na řízku: Specialita způsobila na sítích poprask. Místo dvou teď denně prodáváme patnáct, říká majitelka bufetu
20 foto Reportáž ze zákulisí MasterChef Česko aneb Den s Adamem: Budíček v 6 ráno, jídlo v autě a do postele o půlnoci