Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
JanaDorazinova uvařila 20. 7. 2009 10:52 Krůtí plátky s petrželovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 20. 7. 2009 10:52 Krůtí plátky s petrželovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 20. 7. 2009 10:52 Krůtí plátky s petrželovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost