Krůtí plátky s petrželovou omáčkou

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Drůbeží maso 17 názorů

Suroviny

Krůtí prsa
sůl
pepř podle chuti
olej
1 cibule
1 lžíce hladké mouky
1 kostka zeleninového bujónu
špetka bílého pepře
svazek čerstvé petržele
1 kelímek smetany
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji dozlatova. Maso dáme do misky a udržujeme v teple.

  2. Na vysmahnutém oleji orestujeme pokrájenou cibuli a zaprášíme hladkou moukou a uděláme jíšku. Přilijeme 200 ml vody a přivedeme k varu. Ochutíme kostkou bujónu a bílým pepřem.

  3. Poté vložíme posekanou petrželku, rozmixujeme ponorným mixérem a přilijeme smetanu.

Poznámka

Zdroj- Pošli recept.

Příloha je prý nejlepší rýže, já jsem to měla s knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí plátky s petrželovou omáčkou

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kruti platky přírodní krůtí plátek kruti s petrželkovou omáčkou krůtí plátek krůtí plátky recept přírodní krůtí plátky steak s petrželkovou omáčkou kruti omacka krutí plátek s omačkou kruti s petrzelkovou omáčka krutí prsa přírodní kruti prsa obed nakládané kruti prsa kure na platky-recepty recept krůtí plátky recepty krůtí plátky krůtí s omáčkou krůtí plátky recepty krůtí přírodní plátek perželová omáčka

Zapomněl/a jsem heslo