Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Marie Svarcova uvařila 11. 4. 2021 07:37 Krůtí roládky s omeletou, špenátem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 11. 4. 2021 07:37 Krůtí roládky s omeletou, špenátem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 11. 4. 2021 07:37 Krůtí roládky s omeletou, špenátem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
6 foto Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky