Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Angel 666 uvařila 18. 6. 2017 18:29 Krůtí stehno na tymiánu 0 0 Zobrazit detail Upečené měkké maso Okomentovat
Angel 666 uvařila 18. 6. 2017 18:29 Krůtí stehno na tymiánu 0 0 Zobrazit detail Připravené na pečení Okomentovat
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?