Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
maris uvařila 5. 7. 2013 13:27 Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 5. 7. 2013 13:25 Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 5. 7. 2013 13:25 Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy
Plněné papriky v rajské omáčce: Typickou sladkokyselou chuť zajistí cukr a citronová šťáva, vůni kombinace koření