Babiččina spíž: Vynikající domácí jablečná přesnídávka nadchne nejen děti. Na této si pochutná celá rodina
Originální způsob, jak zavařit vyzrálá, voňavá rajčata: Rajčatový salát ve skle chutná jako čerstvý i v lednu
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
JanaDorazinova uvařila 10. 6. 2011 10:17 Kuřecí játra na víně a bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 6. 2011 10:16 Kuřecí játra na víně a bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48