Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
mirca75 uvařila 28. 6. 2011 07:58 Kuřecí játra s protlakem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 28. 6. 2011 07:58 Kuřecí játra s protlakem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Detail Okomentovat
mirca75 uvařila 28. 6. 2011 07:58 Kuřecí játra s protlakem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť Okomentovat
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky