Svůj podnik otevřel v Praze přede dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
thomassinno uvařil 3. 3. 2010 10:28 Kuřecí játra zapečená na bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 3. 3. 2010 10:28 Kuřecí játra zapečená na bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 3. 3. 2010 10:28 Kuřecí játra zapečená na bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby
7 foto Retro okénko: Pribináček aneb Koncentrovaná chuť dětství. Kdysi stál 1,50 Kčs a vyráběl se v 16 příchutích