Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Eliza uvařila 31. 5. 2009 10:27 Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 5. 2009 10:25 Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 5. 2009 10:23 Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrnkový drobenkový koláč s povidly je neuvěřitelně vláčný a křehký, nebesky chutná, a přitom je snadný na přípravu