Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Eliza uvařila 31. 5. 2009 10:27 Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 5. 2009 10:25 Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 5. 2009 10:23 Kuřecí křidélka - dietní, ovšem prudce lahodná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu