Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
lenka-k uvařila 3. 1. 2018 18:51 Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lenka-k uvařila 3. 1. 2018 18:51 Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lenka-k uvařila 3. 1. 2018 18:51 Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Jak nejlépe využít špagetovou dýni? Připravíme z ní falešné polévkové nudle, nepravé špagety i fit „bramboráčky"
Video Jablečný koláč s pudinkem a piškoty: Šťavnatý a vláčný moučník s drobenkou fantasticky chutná, přitom je tak snadný