Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci

Dietní recepty Redukční Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Dietní recepty Redukční Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Suroviny 4 porce

brambory
2 kuřecí prsa
zelené fazolky
10 dkg anglické slaniny
sůl
pepř
kari nebo jiné oblíbené koření

Postup přípravy receptu

  1. Brambory důkladně kartáčem omyjeme a nakrájíme. Kuřecí prsa rozřízneme na slabší plátky, osolíme, opepříme a okořeníme. Nandáme do parního hrnce (brambory, maso a nahoru fazolky). Zapneme na 30 minut.

  2. Fazolky ještě opečeme na anglické slanině a trochu osolíme.

Komentáře k receptu Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí maso v parním hrnci maso v parním hrnci parní hrnec recepty i příprava masa v parním hrnci kuřecí steak v parním hrnci dietní kuřecí prsa s fazolky fazole v parním.hrnci kuřecí maso v parním hrnci recepty recept z kureciho masav parnim hrnci zelené fazolky v parnim hrnci parní hrnec fazolky parní hrnec recepty kuřecí maso fazolky recept parni hrnec kuřecí maso fazole recept