Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
vybusna uvařila 27. 8. 2008 18:14 Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 27. 8. 2008 18:10 Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelníček agenta Jamese Bonda: Nesnáší kafe, miluje vejce na všechny způsoby a s chutí si dopřeje voňavý kebab
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!