Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Marie Svarcova uvařila 9. 11. 2023 07:46 Kuřecí maso na rozmarýnu a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 9. 11. 2023 07:46 Kuřecí maso na rozmarýnu a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky