Jak na skvělou marinádu na kuřecí paličky: Tahle voní česnekem a paprikou a pro grilování je jak stvořená
Sladké meruňkové knedlíky z Rakouska: Bramborové těsto a křupavá máslová strouhanka jsou dokonalá kombinace
Eliza uvařila 30. 1. 2013 14:08 Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 1. 2013 14:08 Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 1. 2013 14:08 Kuřecí na zelených fazolkách s hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moosbeernocken: Speciální tyrolské lívanečky se připravují z těsta, ve kterém je víc lesních borůvek než mouky, a obalují se v cukru
Expertka radí: Jak a kde v lednici skladovat medvědí česnek? Vlhká utěrka je nezbytností, důležité je i správné místo v lednici