Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Colombo65 uvařil 1. 1. 2011 12:25 Kuřecí nugetky na majoránce 0 0 Zobrazit detail Kuřecí nugetky na majoránce Okomentovat
Colombo65 uvařil 1. 1. 2011 12:25 Kuřecí nugetky na majoránce 0 0 Zobrazit detail Kuřecí nugetky na majoránce Okomentovat
Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek