Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
k.radulka uvařila 14. 1. 2011 11:30 Kuřecí obleček v bazalkovém pestu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 14. 1. 2011 11:30 Kuřecí obleček v bazalkovém pestu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 14. 1. 2011 11:30 Kuřecí obleček v bazalkovém pestu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Recepty z českých pohádek: Rohlíčky obzvláště vypečené z filmu Císařův pekař-Pekařův císař voní sádlem a chutnají skvěle
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici