Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
ivulinka uvařila 3. 4. 2010 12:53 Kuřecí plátky s peřinkou z pekinského zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 3. 4. 2010 12:52 Kuřecí plátky s peřinkou z pekinského zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Praktický lékař radí, co jíst při chřipce a nachlazení: Pomoci může česnek, med i kokosová voda, ale pozor na sladkosti
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte