Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Anna Kocikova uvařila 28. 2. 2025 19:39 Kuřecí přírodní plátky dušené na zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 28. 2. 2025 19:39 Kuřecí přírodní plátky dušené na zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 28. 2. 2025 19:39 Kuřecí přírodní plátky dušené na zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr