Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
RubyRom uvařila 16. 4. 2018 10:58 Kuřecí prsa s cibulovou omáčkou s žampiony 0 0 Zobrazit detail Kuřecí prsa s cibulovou omáčkou s žampiony Okomentovat
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Meruňkový koláč je díky kefíru fantasticky vláčný a nadýchaný, meruňky dodají báječnou štavnatost a svěžest
Německý Silvestr a Nový rok: Nesmí chybět aspoň porce kysaného zelí pro každého a koblihy plněné hořčicí