Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
mika59 uvařila 19. 8. 2020 08:18 Kuřecí prsa s kůží a kostí na dvojí způsob..na soli a na slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 8. 2020 20:31 Kuřecí prsa s kůží a kostí na dvojí způsob..na soli a na slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 8. 2020 20:31 Kuřecí prsa s kůží a kostí na dvojí způsob..na soli a na slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou