Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
mika59 uvařila 23. 11. 2019 10:40 Kuřecí řízek v domácí "panko" strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 23. 11. 2019 10:40 Kuřecí řízek v domácí "panko" strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 23. 11. 2019 10:40 Kuřecí řízek v domácí "panko" strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý
8 foto Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy: Báječně štavnaté jídlo, které je hotové za chvíli