Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Jídlo pro zahřátí? Tuniská variace na lečo vás dostane vůní římského kmínu a česneku a zvedne vám náladu
Tipy na nejlepší dýňovou polévku: Dužina z vydlabané dýně jako základ, zářivě oranžová barva i kořeněná chuť
Irule uvařila 25. 1. 2016 16:50 Kuřecí řízek v kokosu s orlovským salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 1. 2016 12:07 Kuřecí řízek v kokosu s orlovským salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 1. 2016 12:07 Kuřecí řízek v kokosu s orlovským salátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Květákové placičky obalené v těstíčku jsou krásně křupavé a aromatický sýr jim dodá vůni i další rozměr chuti