Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
magdalenka uvařil 8. 4. 2012 15:03 Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 8. 4. 2012 15:00 Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 8. 4. 2012 14:57 Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 8. 4. 2012 14:57 Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 8. 4. 2012 14:57 Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...