KVÍZ: Vyznáte se v pečení cukroví? Otestujte se, zda víte, kdy připravit linecké a proč vosí hnízda počkají
První republika s Kristinou: Bramborová růže voní povidly a mákem a nejlépe chutná právě vytažená z trouby
mika59 uvařila 20. 10. 2016 14:12 Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 10. 2016 14:11 Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak péct bublaninu s drobenkou? Aby byla vláčná a jemná uvnitř, křupavá a zlatavá na povrchu, potřebuje správnou teplotu trouby
Hitem letošního podzimu je černý česnek. Fantastické dochucovadlo vylepší pečené maso i obyčejnou smaženici