Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

mika59 Kuchařka: mika59

Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

2 stehenní řízky
2 lžíce tatarské omáčky
1 lžička dijonské hořčice
1 stroužek utřeného česneku
sůl
Trojobal:
mouka
vejce
strouhanka (měla jsem na půl s kukuřičnou)
petrželka nasekaná na jemno
tuk na smažení
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Řízky naklepeme přes mikrotenový sáček a lehce nasolíme.

  2. Tatarku smícháme s hořčicí a česnekem. Maso tím potřeme z obou stran a necháme hodinku i více uležet. Tatarka se z části vsákne, tak nemusíme otírat.

  3. Obalujeme v mouce, vejcích a petrželkové strouhance. Smažíme v rozehřátém oleji z obou stran. Hotové dáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

Tématické fráze: kuřeci řízky v tatarské omáčce kuřecí řízek v tatarské omáčce rizky s tatarkou těstíčko na obalování z tatarské na omáčky rizek v tatarske omacce recept řízek s tatarkou řízek v bylinkové strouhance kuřecí řízek s tatarská omáčka řízky v tatarské omáčce maso v bylinkové strouhance řízky potřené tatarkou kuřecí řízky v hořčicové omáčce rizky v ta kureci obalovany rizek tatarsky řízek potřený tatarkou kuřecí řízky v tatarské kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany kuřecí s s tatarkou řízek s tatarkou řízky obalované v tatarské omáčce

Zapomněl/a jsem heslo