Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
1974andrea uvařila 17. 2. 2014 14:53 Kuřecí s bazalkovo - rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 2. 2014 10:39 Kuřecí s bazalkovo - rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 2. 2014 10:39 Kuřecí s bazalkovo - rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Provensálské koření: Do směsi stačí jen pět druhů bylinek, důležité je jejich správné usušení a uložení v dobře těsnících nádobách
Pasiáns - netradiční kávové cukroví z bílků podle Sandtnerky: Karetní hru si s ním nezahrajete, chutná ale úžasně