Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Lenka Škulinová uvařila 4. 8. 2018 21:51 Kuřecí salát "honey mustard" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Lučina s medvědím česnekem podle Pavla Berkyho: Lahodná a jednoduchá pomazánka jen ze tří surovin
Domácí kečup podle šéfkuchaře Miroslava Mahela: Nechybí v něm badyán, překvapuje řepa, kapie nebo jablka
21 foto Test jídelen v Brně: Klasický smažák seženete za 129 Kč, polévku za 33 Kč a výborný dezert jen za 19 Kč