Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Marie Svarcova uvařila 19. 11. 2024 07:48 Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 11. 2024 07:48 Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 11. 2024 07:48 Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Josef Maršálek upekl luxusní máslové sušenky: Základem je vanilka a dobře zpracované těsto, říká cukrář
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu