Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Marie Svarcova uvařila 19. 11. 2024 07:48 Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 11. 2024 07:48 Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 11. 2024 07:48 Kuřecí špikovaná prsa v kořeněné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ty nejlepší francouzské brambory? Co nejtenčí plátky brambor jsou základ, chuť vylepší tučná smetana i správná směs koření
5 foto Holka u plotny radí: Jak na levné a výborné cukroví z vepřových škvarečků? S rybízovým džemem chutná fantasticky
Kde se dá v Praze grilovat: Velký přehled míst, kde je gril zdarma nebo od 150 Kč za hodinu. Tady bude léto horké!