Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
HelgaHedus uvařila 20. 4. 2013 15:52 Kuřecí špízy "kebab" s jogurtovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HelgaHedus uvařila 20. 4. 2013 15:52 Kuřecí špízy "kebab" s jogurtovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HelgaHedus uvařila 20. 4. 2013 15:52 Kuřecí špízy "kebab" s jogurtovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oslavte svátek svatého Václava stylově pivem: Je jeden důvod, proč si oblíbený zlatavý mok dopřát právě v tento den
Chlebová placka z trouby: Na pita chleba, foccaciu nebo naan stačí jen několik ingrediencí, nejdůležitější je teplota pečení