Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
vseumel uvařila 20. 6. 2011 11:30 Kuřecí stehna na pórku s pečenými brambory a uzenou paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vseumel uvařila 20. 6. 2011 11:30 Kuřecí stehna na pórku s pečenými brambory a uzenou paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Retro okénko: Pribináček aneb Koncentrovaná chuť dětství. Kdysi stál 1,50 Kčs a vyráběl se v 16 příchutích
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!