Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
JanaDorazinova uvařila 18. 10. 2010 21:29 Kuřecí stehna v oregánovo-čili marinádě 0 0 Zobrazit detail dobrou chuť!! Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 18. 10. 2010 21:29 Kuřecí stehna v oregánovo-čili marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 18. 10. 2010 21:29 Kuřecí stehna v oregánovo-čili marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lahodný pampeliškový salát s vejcem krásně voní česnekem: Jeho příprava zabere pár minut a je téměř zadarmo