Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
1974andrea uvařila 28. 4. 2014 10:30 Kuřecí stehna zapečená s bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 28. 4. 2014 10:30 Kuřecí stehna zapečená s bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jahodové tiramisu: Nepečený italský dezert místo tradiční kávy ochutí jahody a jahodový sirup, vláčný je díky mascarpone se šlehačkou