Bramborový salát podle šéfkuchaře restaurace Brambory: Díky jednomu fíglu je dokonalý a nikdy nezřídne, radí profík
Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Tereza Blazkova uvařila 8. 6. 2010 17:54 Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou Okomentovat
Salát z červené řepy: Výborná příloha k masu nebo lehká svačinka má pikantní chuť a na její přípravu stačí jen tři ingredience
Richard I. Lví srdce: Anglický král si pochutnával na plněných křepelkách a osobního kuchaře povýšil na rytíře
6 foto Mexická placka quesadilla původně sloužila jako miska. Dnes z ní připravíte jednoduchou večeři. Zkuste to podle receptu z Prostřena!