Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
Anna Kocikova uvařila 20. 7. 2023 18:16 Květák z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 20. 7. 2023 18:16 Květák z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veganům vstup zakázán, ať si jdou jinam, vzkázal šéfkuchař vyhlášené restaurace Fyre. Reagoval tak na kritiku svého menu
Štýrské smažené kuře jako rakouská delikatesa: Šťavnaté maso marinované v jogurtu je nejlepší s bramborovým salátem