Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Houby už rostou! Kde si nasbíráte plné košíky, ukazuje speciální česká houbová mapa, s úlovky se chlubí i houbaři
Eliza uvařila 14. 9. 2009 18:52 Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 9. 2009 18:52 Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili