Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kološvarské zelí

Že jste o tomto zelí nikdy neslyšeli i přes to, že jste milovníci zelných pokrmů? Tak to je nejvyšší čas maďarskou specialitu vyzkoušet. Zapečená směs kyselého zelí s masem, rýží a samozřejmě i pikantní tradiční klobáskou v zakysané smetaně je výborné a syté jídlo.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 70 min

85 min (15 min příprava + 70 min tepelná úprava)

7. 5. 2011 11:08

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 930 kJ / 2 134 kcal
Bílkoviny104,72 g
Tuky143,02 g
Vláknina9,66 g
Cholesterol 446 mg
Sodík 3,66 g
Sůl8,73 g
Sacharidy104,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie1001

28. 4. 2023 09:44

Moc nám chutná i s mletým masem a bez rýže a přikusovat k tomu chleba.

oring

19. 10. 2020 17:46

S&S: kopr nedávat a odkaz neexistuje ???? Jinak velmi dobré. Místo masa dle receptu použito maso podle https://www.toprecepty.cz/recept/33939-kruti-a-kur...

hajaveta

7. 10. 2015 19:40

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: super, moc chutnalo, děkuji za recept... :-)

Věra

11. 12. 2014 10:34

Nedávno jsem ho dělala a bylo luxusní návštěva se mohla utlouct,jak jim to chutnalo,díky za recept.Máte pravdu Drobku,žádná konzerva,ale normální perkelt,ani bych to nezkoušela uvařit,natož jíst.:-)

S&S

16. 12. 2013 08:17

Dobré,ale přidat čerstvý kopr.http://www.toprecepty.cz/recept/20810-kolosvarske-...

Betyna

7. 5. 2011 17:44

:yes: miluju koložvárské zelí, dělám stejně jen s tím rozdílem, že používám mleté maso místo krájeného. +1

Drobek Drobek

7. 5. 2011 16:56

Blahopřeju. I když jsem se před časem zapřisáhl, že sem komentáře psát nebudu, teď musím.:-p
Krásně a přímo pravé a originální, jak pravé kološvárské zelí má být. :-K
Uvařit perkelt, žádné vepřové nebo guláš z konservy. Já vím co jsou to zkratky a sám je dělám, ale to co vznikne kološvár je jen podle jména.:-O

jirholu jirholu

7. 5. 2011 13:03

Tato vynikající pochoutka byla před více než 40 lety běžně k dostání v obchodě jako konzerva :-O a na rozdíl od dnešních hnusných konzerv byla výborná :-p. +1:yes:

Masula Masula

7. 5. 2011 11:13

To je vynikající:yes:ukládám:-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kološvářské zelí kološvárské zelí s rýží kološvárské zelí recept recept na kološvárské zelí koložvárské zelí kološvárské zelí recepty recept kološvarské zelí recepty kološvárské zelí nové zelí recept naložené zelí kolšvárské zelí kološvár zelí nové zeli recepty ze zelí zelí recept kolozvarske zeli recept kološvarské nové zelí recepty kološvárské zelí - recept

Suroviny: plecko vepřové, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, česnek, sůl, pepř mletý, slanina anglická, zelí kysané, rýže, smetana zakysaná, sůl, klobása papriková

TopRecepty.cz

Kološvarské zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QNoM