KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Danca uvařila 28. 6. 2014 13:12 Kynuté koláče s černým (i červeným) rybízem a třtinovou posýpkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 6. 2014 13:12 Kynuté koláče s černým (i červeným) rybízem a třtinovou posýpkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 6. 2014 13:12 Kynuté koláče s černým (i červeným) rybízem a třtinovou posýpkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na univerzální tymiánový sirup. Má blahodárné účinky na zdraví, říká odbornice