Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Danca uvařila 28. 6. 2014 13:12 Kynuté koláče s černým (i červeným) rybízem a třtinovou posýpkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 6. 2014 13:12 Kynuté koláče s černým (i červeným) rybízem a třtinovou posýpkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 6. 2014 13:12 Kynuté koláče s černým (i červeným) rybízem a třtinovou posýpkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Husitský vojevůdce Jan Žižka jedl během vojenského tažení hlavně sušené maso s tvrdým chlebem, zapíjel to pivem