Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Angel 666 uvařila 13. 10. 2019 19:31 Kynuté kytičky s meruňkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 13. 10. 2019 19:31 Kynuté kytičky s meruňkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 13. 10. 2019 19:31 Kynuté kytičky s meruňkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Potřené máslem... Okomentovat
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience