Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
JanaDorazinova uvařila 15. 5. 2011 10:19 Labužnický králík na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 5. 2011 10:15 Labužnický králík na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 5. 2011 10:15 Labužnický králík na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
39 foto MasterChef 2023: Do restaurace Eska raději až po výplatě. Malá smaženka z půlky krajíce vyjde na stovku, větší na 258 Kč