Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Kroupovka uvařila 2. 6. 2010 13:21 Lasagne podle Kroupovky 0 0 Zobrazit detail výroba jak na to Okomentovat
Kroupovka uvařila 2. 6. 2010 13:21 Lasagne podle Kroupovky 0 0 Zobrazit detail dokončení před pečením Okomentovat
Kroupovka uvařila 2. 6. 2010 13:21 Lasagne podle Kroupovky 0 0 Zobrazit detail a už je to na talíři Okomentovat
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu