Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Jaskona uvařila 15. 4. 2017 15:54 Lasagne zapečené s rajčaty a mletým masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 15. 4. 2017 15:54 Lasagne zapečené s rajčaty a mletým masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 15. 4. 2017 15:54 Lasagne zapečené s rajčaty a mletým masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky