Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Ivana79 uvařila 30. 4. 2011 10:43 Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 30. 4. 2011 10:43 Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 30. 4. 2011 10:43 Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1. adventní neděle: Pečeme voňavé perníčky, zázvorky i štolu a připravujeme domácí vaječný likér podle vyzkoušených receptů