Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2012 21:31 Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2012 21:21 Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2012 21:20 Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2012 21:20 Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2012 21:20 Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami
8 foto Dlužil milion, tak začal mlít arašídy. Dnes nabízí ořechové krémy s příchutí dubajské čokolády, mrkve i vanilkového rohlíčku