Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou

varilamyskakasicku Kuchařka: varilamyskakas…

Bramborová jídla 6 názorů

Suroviny

4- 5 větších nových brambor
200 g klobásy
150 g žampiónů
2 PL sušeného medvědího česneku
olej
1 pórek
mletá sladká paprika
majoránka
hraška na zahuštění
2 cm nastrouhané čerstvého zázvoru
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nové brambory očistíme, dobře omyjeme a pokrájíme na větší kostičky. Pórek očistíme a bílou část pórku pokrájíme na drobná kolečka.

  2. Na oleji zpěníme pórek, přidáme pokrájenou uzeninu, sypkou červenou papriku, ostřejší paprikovou pastu, majoránku, zázvor a medvědí česnek.

  3. Vše zrudka orestujeme a poté přidáme kostičky pokrájených brambor, žampiony, pokrájené na menší kousky a vše promícháme, podlijeme vývarem a podusíme doměkka na cca 10 minut.

  4. Nakonec osolíme, dochutíme, zahustíme hraškou podle návodu, ještě krátce povaříme a podáváme s pečivem.

  5. Guláš je rychlý, nenáročný finančně a je velmi chutný.

Poznámka

Gulášů, jak guláš jsem přidala pro obměnu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou

Tématické fráze: zahuštění solamylem zahuštění moukou letní guláš jak zahustit hraškou zahustíme moukou zahuštění škrobem zahuštění pernikem zahuštění polohrubou moukou zahuštění chlebem zahuštění solamilem zahuštění mokou zahuštění mozečkem recepty s hraskou rychlí kančí guláš rychli gulas jak zahustit guláš solamilem letni gulaše zahuštěný mozečkem muze se gulas zahustit polohrubou moukou zahuštění solamylem

Zapomněl/a jsem heslo