Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Miquel uvařil 25. 4. 2015 07:55 Levandulová bábovka 0 0 Zobrazit detail upečeno v chlebíčkové formě Okomentovat
Jiřina Bohalová v mládí z nouze jedla i tlačenku pro psy. Dnes ale ráda vaří i peče, třeba tento strouhaný koláč
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku