Jak upéct hraběnčiny řezy: Výborný moučník s jablky pod sněhovou peřinku se snadno připravuje a skvěle chutná
Babiččina spíž: Dokonalý dýňový kompot s vůní ananasu – podzimní poklad, který vás přenese do dětství
Tomas Dytrych uvařil 21. 10. 2013 07:07 Losos grilovaný na cedrovém prkénku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 21. 10. 2013 07:07 Losos grilovaný na cedrovém prkénku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 21. 10. 2013 07:07 Losos grilovaný na cedrovém prkénku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé