Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
radiator uvařila 26. 10. 2016 12:36 Losos se smetanovou koprovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 26. 10. 2016 12:35 Losos se smetanovou koprovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Extra rychlé lívance bez kynutí: S hrníčkovým receptem budou nadýchané, vláčnost dodá mléko nebo podmáslí
Retro okénko: Luxusní bonboniéry jako Orient dezert či Maryša stávaly kolem 40 Kčs a mívaly tři patra
Cukrář Josef Maršálek o Alžbětě II.: S královnou končí jedna éra, berme to jako příležitost být lepšími lidmi