Losos se smetanovou koprovou omáčkou

radiator Kuchařka: radiator

Ryby 4 názory

Suroviny

2 porce lososa čerstvého nebo mraženého
2 PL kopru jemně posekaného (čerstvý nebo mražený)
200 ml šlehačky
1 PL rybí omáčky (nemusí být)
1 PL citronové šťávy
1 PL medu
1 PL vody
sůl
med
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 200°C (horkovzdušnou na 180°C).

  2. Med rozmícháme v teplé vodě.
    Do misky nalijeme smetanu, přidáme rybí omáčku, citronovou šťávu, med, kopr a případně dochutíme solí. Vše metličkou promícháme.

  3. Do zapékací mísy položíme porce lososa a zalijeme připravenou omáčkou. Pokud použijeme lososa mraženého, necháme porce předem rozmrazit.
    Zakrytou zapékací mísu (poklice nebo alobal) vložíme do trouby a pečeme cca 20-25 minut.

  4. Servírujeme s bramborami, širokými nudlemi, rýží nebo gnocchi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Losos se smetanovou koprovou omáčkou

Tématické fráze: losos se smetanovou omáčkou losos s koprovou omáčkou recepty losos s koprovou omáčkou losos s citronovo koprovou omáčkou losos s citronovo koprovou omáčkou losos recepty recept losos se smetanovou omáčkou koprova omačka k lososu losos s omáčkou recepty recepty losos se smetanovou omáčkou koprova omacka s lososem recepty losos recepty losos s koprem pečený losos se smetanovou omáčkou losos se smetanovou omáčkou recepty losos s omáčkou losos se smetanovou omáčkou a koprem koprová omáčka na lososa losos na másle s smetanovou omáčkou a petrželkou recept losos s koprovou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo